Nieuwe collega

Nieuwe collega

Nieuwe collega

Per 1 september 2019 is Ellen Saman-Kole ons kantoor komen versterken. 

Ellen is bijna 10 jaar werkzaam geweest als advocaat bij AKD N.V. te Rotterdam op de sectie Transport & Energy, waar zij cliënten uit de transport en logistieke sector van advies voorzag en ondersteunde bij het opstellen van contracten en het voeren van procedures. De laatste jaren is Ellen werkzaam geweest als General Counsel bij een internationale maritieme dienstverlener. Zij gaf daar leiding aan de juridische en compliance afdeling en adviseerde de Raad van Bestuur over diverse juridische aangelegenheden binnen de onderneming.

Sinds enige tijd woont Ellen weer in Zeeland en zet zij haar carrière voort bij ons kantoor.

Ellen heeft veel kennis en ervaring op het gebied van uiteenlopende commerciële contracten, scheepsbouwcontracten en vervoerovereenkomsten (personenvervoer, wegvervoer, spoorvervoer, binnenvaart en zeevervoer). Ellen heeft in haar carrière veel grote (nationale en internationale) procedures gevoerd en begeleid en ook daarin kan zij cliënten uitstekend bijstaan.
 
Wij zijn erg blij met de komst van Ellen. Met haar kennis en ervaring op het gebied van handel en logistiek vormt zij een belangrijke versterking van ons kantoor.
Heeft u specifieke vragen op het gebied van deze rechtsgebieden of wilt u gewoon een keer met Ellen kennismaken, dan kunt u contact opnemen via e.saman@vanbovenadvocaten.nl.