Wij zoeken een advocaat insolventierecht met partnerambities en een advocaat-stagiair 

 

Ben jij degene die wij zoeken?

Ben jij degene die wij zoeken?

 

Ervaren advocaat insolventierecht met partnerambities

Ben jij een ervaren advocaat insolventierecht, bij voorkeur ook specialist in het ondernemingsrecht of arbeidsrecht?

Wat bieden wij

Wij bieden een plek in een enthousiast en gedreven team dat opereert in het bovenste segment van de markt. Je werkt in een collegiale sfeer met aandacht voor een goede verhouding tussen werk en privé. Je zult zowel zelfstandig als in samenwerking met de andere advocaten procederen en adviseren over uiteenlopende kwesties op het gebied van het ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht en/of arbeidsrecht. Er is zowel ruimte voor carrièrestappen als voor vakinhoudelijke ontwikkeling.

Het kantoor

Ons kantoor staat diverse cliënten bij uit de zorg, bouw en industrie. Daarnaast worden onze advocaten regelmatig aangesteld als curator in grote faillissementen in de regio.

Middelburg en omstreken

Wij zijn gevestigd aan de rand van Middelburg, hoofdstad van Zeeland en economisch centrum. Middelburg biedt het beste van twee werelden. Enerzijds innovatieve activiteit en ontwikkeling in het bedrijfsleven en de industrie. Anderzijds een monumentale binnenstad, mooi wonen, goed onderwijs, een rijk cultureel aanbod en de mooiste stranden op een steenworp afstand. Breda, Rotterdam, Gent of Antwerpen zijn niet ver weg. De plek bij uitstek voor een goede work-life balance.

 

Ambitieuze advocaat-stagiair

Wij zijn op zoek naar een afgestudeerd jurist die wil beginnen als advocaat-stagiair in de civiele praktijk.

Wat bieden wij

Een plek in een enthousiast en gedreven team van drie advocaten en drie ondersteuners. Je werkt in een collegiale sfeer met aandacht voor een goede verhouding tussen werk en privé.

Je zult aanvankelijk in samenwerking met de partners procederen en adviseren over uiteenlopende kwesties op het gebied van het ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht en/of arbeidsrecht. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen tot een zelfstandig, kritisch denkend advocaat die echte toegevoegde waarde biedt aan cliënten.

Wat zoeken wij

Een enthousiaste en ambitieuze teamspeler, die weet wat hij/zij wil, ondernemend is en die gaat voor de zaak.

Heb je al ervaring als advocaat? Ook dan komen we graag met je in gesprek.

Reageren?

Je kunt je sollicitatie richten aan mr. Folkert Hiemstra. f.hiemstra@vanbovenadvocaten.nl. Wil je eerst wat meer informatie, dan kun je terecht op www.vanbovenadvocaten.nl en/of bellen met mr. Folkert Hiemstra op (0118) 65 14 02.