Wij zoeken een advocaat insolventierecht met partnerambities en een oproepkracht secretaresse m/v

 

Ben jij degene die wij zoeken?

Ben jij degene die wij zoeken?

Open sollicitaties zijn welkom!

Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen. Ben je advocaat arbeidsrecht, ondernemingsrecht of vastgoedrecht en heb je interesse in overstap naar ons kantoor? Neem dan contact op. Dat kan per e-mail of brief, maar ook altijd telefonisch.

Ben je net afgestudeerd en wil je als advocaat-stagiair aan de slag? Ook dan horen we graag van je!

Verder hebben wij de volgende specifieke vacatures:

Ervaren advocaat insolventierecht met partnerambities

Ben jij een ervaren advocaat insolventierecht, bij voorkeur ook specialist in het ondernemingsrecht of arbeidsrecht?

Wat bieden wij

Wij bieden een plek in een enthousiast en gedreven team dat opereert in het bovenste segment van de markt. Je werkt in een collegiale sfeer met aandacht voor een goede verhouding tussen werk en privé. Je zult zowel zelfstandig als in samenwerking met de andere advocaten procederen en adviseren over uiteenlopende kwesties op het gebied van het ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht en/of arbeidsrecht. Er is zowel ruimte voor carrièrestappen als voor vakinhoudelijke ontwikkeling.

Het kantoor

Ons kantoor staat diverse cliënten bij uit de zorg, bouw en industrie. Daarnaast worden onze advocaten regelmatig aangesteld als curator in grote faillissementen in de regio.

Middelburg en omstreken

Wij zijn gevestigd in het centrum van Middelburg, hoofdstad van Zeeland en economisch centrum. Middelburg biedt het beste van twee werelden. Enerzijds innovatieve activiteit en ontwikkeling in het bedrijfsleven en de industrie. Anderzijds een monumentale binnenstad, mooi wonen, goed onderwijs, een rijk cultureel aanbod en de mooiste stranden op een steenworp afstand. Breda, Rotterdam, Gent of Antwerpen zijn niet ver weg. De plek bij uitstek voor een goede work-life balance.

Reageren?

Je kunt je sollicitatie richten aan mr. Folkert Hiemstra. f.hiemstra@vanbovenadvocaten.nl. Wil je eerst wat meer informatie, dan kun je terecht op www.vanbovenadvocaten.nl en/of bellen met mr. Folkert Hiemstra op (0118) 65 14 02.

Oproepkracht secretaresse m/v

Wat zoeken wij?

Van Boven advocaten te Middelburg is op zoek naar een enthousiaste en flexibele secretaresse die als oproepkracht kan invallen tijdens drukke momenten en/of vakanties in onze praktijk.

Profiel kandidaat

Je bent stressbestendig, accuraat en je werkt gestructureerd. Daarnaast ben je een prettige collega die meedenkt en graag in een team werkt.

Het takenpakket

Je draagt zorg voor het uitwerken van dictaten van de advocaten. Ook het aanmaken en op orde houden van dossiers en archivering behoren tot jouw takenpakket. Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten, wederpartijen, rechtbanken, etc.  Ook ben je verantwoordelijk voor het agendabeheer van de advocaten.

Wie zijn wij?

Van Boven advocaten is een jong en energiek advocatenkantoor met een sterke teamspirit, onder andere gespecialiseerd in arbeidsrecht, vastgoedrecht en ondernemingsrecht.

Ons team bestaat uit vier advocaten, een faillissementsmedewerkster/office-manager en twee secretaresses. Samen met het team lever je een grote bijdrage aan de kwaliteit en dienstverlening van Van Boven advocaten.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving, samen met een hecht en ambitieus team. We zijn zakelijk, maar hebben ook oprechte interesse in elkaar.

Reageren?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan een korte motivatie en jouw cv naar Jolanda Meedendorp per e-mail: j.meedendorp@vanbovenadvocaten.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met ons kantoor (0118 65 14 02) of je kunt onze website bezoeken (https://vanbovenadvocaten.nl).