Advocaat aan zee?

 

Vacature beginnend medewerker of gevorderd advocaat-stagiair

Vacature beginnend medewerker of gevorderd advocaat-stagiair

Voor ons advocatenkantoor in Middelburg zijn wij op zoek naar een beginnend medewerker of gevorderd advocaat-stagiair voor de civiele praktijk.

Wij bieden

Een plek in een enthousiast en gedreven team van drie advocaten en drie ondersteuners. Je werkt in een collegiale sfeer met aandacht voor een goede verhouding tussen werk en privé. Je zult zowel zelfstandig als in samenwerking met de andere advocaten procederen en adviseren over uiteenlopende kwesties op het gebied van het ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht en/of arbeidsrecht. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen tot een zelfstandig, kritisch denkend advocaat die echte toegevoegde waarde biedt aan cliënten.

Wij zoeken

Een enthousiaste en ambitieuze advocaat, die weet wat hij/zij wil, ondernemend is en die gaat voor de zaak. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, kunt zelfstandig optreden, neemt eindverantwoordelijkheid en je wilt je blijven ontwikkelen. Daarnaast ben je een teamspeler die graag een bijdrage levert aan onze praktijk.

Middelburg en omstreken

Hier vind je ruimte, cultuur, zon, zee en de mooiste stranden. Geen files, geen wachtlijsten, geen stress. Wel veel innovatieve activiteit en ontwikkeling in het bedrijfsleven, in de industrie en in de economie. Middelburg, met zijn monumentale stadshart, university college en rijke culturele aanbod, is daarmee zowel een aantrekkelijke woon- als werkplaats.

Solliciteren?

Wil je eerst wat meer informatie, kijk dan op www.vanbovenadvocaten.nl of bel met mr. Folkert Hiemstra op (0118) 65 14 02. Je kunt je sollicitatie richten aan mr. Folkert Hiemstra. f.hiemstra@vanbovenadvocaten.nl.