Nieuwe advocaat, nieuwe vestiging!

Nieuwe advocaat, nieuwe vestiging!

Nieuwe advocaat, nieuwe vestiging!

Per 1 september 2022 is Joost Broekhuis ons kantoor komen versterken. Hij zal hoofdzakelijk praktijk voeren vanuit onze nieuwe locatie in Amsterdam.

Joost begon in 2001 als advocaat en is specialist in ondernemingsrecht, corporate governance en financieel toezicht & compliance. Van 2001 tot 2006 was hij werkzaam als advocaat bij Stibbe te Amsterdam en Londen en van 2006 tot 2011 bij Hogan Lovells te Amsterdam.

In 2011 maakte Joost een carrièreswitch naar de aan Euronext Amsterdam genoteerde zakelijke financiële dienstverlener Intertrust Group, waar hij in diverse (leidinggevende) rollen verantwoordelijk was voor juridische- en fiscale zaken, compliance, risicomanagement, quality assurance, alsmede de securitisatie en internationale fondsen praktijk. Per 1 september 2022 versterkt hij onze sectie ondernemingsrecht.

Wij zijn erg blij met de komst van Joost. Met zijn kennis en ervaring vormt hij een belangrijke versterking van ons kantoor.

Heeft u specifieke vragen op het gebied van voormelde rechtsgebieden of wilt u gewoon een keer kennismaken met Joost, dan kunt u contact opnemen via j.broekhuis@vanbovenadvocaten.nl.